Beurzen in het najaar
vlinder flower
Beurzen in het najaar

Beurzen in het najaar 

Dit jaar kunt u ons nog vinden op de beurzen Kwekerijdagen en Tuinfair in Deurningen, Hex (België) en de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht.

In het weekend van 2 en 3 september kunt u ons vinden op de Kwekerijdagen en Tuinfair georganiseerd door Vaste Plantenkwekerij Fahner en Groei en Bloei Hengelo. U kunt deze fair gratis bezoeken op de Kwekerij, Hengelosestraat 10, 7561 SG Deurningen.

Op 9 en 10 september staan we op de Tuin & Plantdagen op landgoed Hex in België. Dit is een meerdaagse bijeenkomst van echte tuinliefhebbers, gepassioneerde plantenkwekers en allerhande deskundigen. Er zijn demonstraties en exposities over de meest uiteenlopende tuin- en natuurthema’s.

 

Op 27 en 28 september kunt u onze stand bezoeken op de vakbeurs Dag van de Openbare Ruime in Utrecht. Op deze beurs staan honderden bedrijven op het gebied van openbare ruimte. Of het nu over onderhoud van straten, plantsoenen en parken gaat of over het toepassen van smart city concepten. U kunt ons vinden op standnummer 3.1.50. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze stand! Klik hier om u te registreren voor gratis toegang.


Aan het einde van het jaar publiceren we onze nieuwe beursagenda 2018. U kunt wel alvast de volgende data noteren: Wij staan met stand op de Bio-beurs te Zwolle (17 en 18 januari) en De Dag van de Openbare Ruimte te Brussel (1 februari).