Verse voorraad wilde planten en stinzenbollen in de webshop
vlinder flower
Verse voorraad wilde planten en stinzenbollen in de webshop

Verse voorraad wilde planten en stinzenbollen in de webshop

Bij Kwekerij De Heliant hebben we afgelopen jaar weer veel wilde planten gekweekt. Niet alleen in de volle grond, maar ook in potjes of in plugjes. Het najaar is een uitstekend planttijd. De grond is nog lekker warm en er is voldoende vocht, de plantjes kunnen ondergronds meteen aan de slag. Planten in het voorjaar gaat ook prima. Maar dan moeten we vlak na het planten toch goed opletten in droge periodes dat de plantjes wel goed aanslaan.

In de webshop van www.deheliant.nl vind je veel interessante inheemse wilde planten waar we op dit moment voorraad van hebben. Ook kun je de prijslijst downloaden met onze gehele collectie, maar niet alles is daarvan steeds op voorraad. De voorraad wisselt per seizoen en per jaar. 

In het najaar bieden we ook een mooi sortiment Stinzenbollen aan voor verwildering in de natuurlijke tuin. 

Op bestelling kunnen planten afgehaald worden op de kwekerij, maar wij kunnen de planten ook opsturen! Planten in pot worden netjes in de doos verpakt. Planten met ‘kale wortel” of pluggen verpakken we in een vochtige gemaakte krant. Na ontvangst de doos graag meteen open maken en zorgen dat de planten voldoende vochtig blijven. 

Bekijk snel ons sortiment en bestel op www.deheliant.nl

Kwekerij De Heliant is onderdeel van Cruydt-Hoeck