Wilde Weelde
vlinder flower
Wilde Weelde

Wilde Weelde

Meer natuur in de tuin en meer planten voor bijen, vlinder en vogels. Dat wil jij toch ook? Bij Cruydt-Hoeck en De Heliant kun je zaden en planten bestellen en ook informatie vinden voor de natuurrijke tuin, maar hoe dan verder? Waar begin je? Wat moet je juist niet doen en wat juist wel? De vakmensen van Wilde Weelde helpen je graag op weg.

Wilde Weelde wil je inspireren om de omgeving op een natuurrijke en natuurvriendelijke manier in te richten en te onderhouden. Wilde Weelde is een vereniging van vakmensen die milieubewust werken vanuit een ecologische visie. Door het hele land vind je deze hoveniers, kwekers, ontwerpers, boomverzorgers en leveranciers van verantwoorde tuinmaterialen. Met meer dan 200 bedrijven die aangesloten zijn bij de vakvereniging is er altijd wel een bij jou in de buurt. 

Dus heb je hulp nodig in je natuurrijke tuin voor een kleine of grote klus, of wil je juist hulp om je tuin meer natuurrijk te maken, dan ben je bij Wilde Weelde aan het juiste adres.

Maar ook voor gemeenten, groenvoorzieners en terreinbeheerders kunnen de aangesloten bedrijven van Wilde Weelde een goede ecologische partner zijn. Voor specifieke klussen of gespecialiseerde onderdelen binnen een groter project kunnen Wilde Weelders een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen team.

Kijk voor meer informatie op www.wildeweelde.org.

Ook interessant is Stichting Oase waaruit Wilde Weelde ontstaan is. Stichting Oase brengt een zeer informatief en inspirerend kwartaalblad uit over natuurrijk tuinieren. Kijk voor meer informatie op www.stichtingoase.nl.