Beoordelingen
vlinder flower
Beoordelingen
Beoordeling: 9.4/10 gebaseerd op 120 beoordelingen.
10
natuurliefhebber uit Zeist
16-08-2019

Sterke punten:

correcte afhandeling van mijn bestelling , persoonlijke reactie op email, en wat een goed verzorgde levering. Je kunt merken dat Cruydt-Hoeck liefde voor zijn product heeft.
8
Ricus
15-08-2019

Sterke punten:

Prima afhandeling van de bestelling
10
Milou ter Horst
15-08-2019

Sterke punten:

Deskundig team. Heel bruikbare en klant vriendelijke bestel mogelijkheden online. Super blij mee.
10
Sieger
14-08-2019

Sterke punten:

snelle levertijd
10
Ronald
14-08-2019

Sterke punten:

Goede website, goede informatie rondom levering.
10
Arnaud Huisman
12-08-2019

Sterke punten:

Ook telefonisch goed en met veel kennis geholpen
10
Annita Hoekstra
12-08-2019

Sterke punten:

Snelle levering, goed verzorgd!
8
Jill Voysey
11-08-2019

Sterke punten:

Leuke site met goed en duidelijk advies.
8
Cor
11-08-2019

Sterke punten:

Leuke website en goede informatie. Alles keurig ontvangen . Ik had nog wel een email gestuurd met een reactie over iets, ik vond het wel jammer dat ik daar niets op gehoord heb. Maar alles verder prima
10
Jan
09-08-2019

Sterke punten:

Uitgebreide info, vlotte bestelling.
8
Heleen
07-08-2019

Sterke punten:

Gewoon in orde. Goede informatie via de mail.
10
MarcelMe
04-08-2019

Sterke punten:

Goede website informatie over de zaden, makkelijk te bestellen en in paar dagen in huis.
10
Karin
01-08-2019

Sterke punten:

Handige website, goede betaal mogelijkheden. Prachtig assortiment
10
Liekel Boer
30-07-2019

Sterke punten:

Fijne mensen. Mooi assortiment. Vakkundig advies.
10
Bert-Jan okma
27-07-2019

Sterke punten:

Goede zaden en krijg ze altijd lekker snel toegestuurd!
10
Pm blikman- nadorp
26-07-2019

Sterke punten:

Goed en uitstekend tevreden
10
A.holzmann
25-07-2019

Sterke punten:

Om vaker een bestelling te plaatsen,netjes en snel .
10
joep rooijmans
23-07-2019

Sterke punten:

Bestelling in 2 dagen bezorgd terwijl aangegeven was dat het tot 8 dagen zou kunnen duren.
10
Rein Rovers
22-07-2019

Sterke punten:

Producten worden snel geleverd, en zijn goed verpakt. Heel tevreden, ook met de uitleg op de site.
10
Wim
21-07-2019

Sterke punten:

Snelle levering. Of het werkt zien we volgend jaar!
10
Jeroen van der Mark
18-07-2019

Sterke punten:

Prachtig verzorgd pakketje gekregen met de bestelde zaken. Niets op aan te merken!! Ga zo door!!
10
O van Tergouw
17-07-2019

Sterke punten:

Makkelijk gevonden, mijn producten zijn geen standaard kruiden dus erg blij ze allebei bij een dezelfde online winkel te vinden, snelle levering.
8
Alexander M.
16-07-2019

Sterke punten:

Duidelijk en betrouwbaar, jammer dat de levertijd niet helemaal 100% duidelijk is.
10
monique Hahné
15-07-2019

Sterke punten:

Binnen 3 dagen de bestelde producten al in huis! Helemaal blij!!
10
paul van kan
10-07-2019

Sterke punten:

fijne , goed werkende, informatieve website en ook nog eens mooi ! bestellen gaat soepel
10
De Biezentuin
09-07-2019

Sterke punten:

De enige winkel waar het kruid wat ik zocht te koop werd aangeboden met een uitstekende, snelle service.
10
Marte
04-07-2019

Sterke punten:

Afspraak is afspraak 👍🏼
8
nico
02-07-2019

Sterke punten:

vlotte persoonlijke reactie op vragen en een goed assortiment
8
jessica
29-06-2019

Sterke punten:

Bestellen ging makkelijk. Maar ik zou eigenlijk pas een beoordeling willen geven als ik mijn bestelling ook binnen had. Omdat dit volgens de website ongeveer 4 dagen duurt zou je deze uitnodiging voor een beoordeling dus pas na een dag of 5 moeten versturen, tip; stuur deze uitnodigingen wat later, dan hebben klanten alles ontvangen en kunnen dan een beoordeling geven over het hele proces.
10
Joke
25-06-2019

Sterke punten:

Levering zoals aangegeven. Goed gecommuniceerd.
10
Akki
22-06-2019

Sterke punten:

Veel informatie van hoge kwaliteit, goed vindbaar en makkelijk bestellen
10
Jeannette
21-06-2019

Sterke punten:

Goede service na telefonische vraag en snelle levering. Zaden zijn zeer goed verpakt.
10
Roelof Nuberg
17-06-2019

Sterke punten:

Snel en probleemloos bezorgd en het product voldoet aan de verwachtingen
10
Ad
16-06-2019

Sterke punten:

Snel en goede communicatie
10
Ria
13-06-2019

Sterke punten:

Ruime keuze uit zaden van wilde bloemen en planten. Alles voor de bijtjes en vlinders. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. Ik werd ook telkens via de mail op de hoogte gehouden over de levering. Een keurig en correct bedrijf!
8
Frank
12-06-2019

Sterke punten:

Goede uitleg op site, snelle levering ( maandagavond besteld, woensdag in huis!)
10
hanna van der linden
12-06-2019

Sterke punten:

prima zaad! de tuinman las niet over de zaaimethode, klaagde dat hij maar genoeg zaad had voor 3 vierk.meter.ik kocht 4 zakjes zaad, genoeg voor 100 vierk m. het ziet er heel raar uit, kaal én vol... volgend jaar beter.
10
Ruud van den Heuvel
07-06-2019

Sterke punten:

Alles zoals beloofd / voorspeld op de site bij het bestellen.
10
Alfred
06-06-2019

Sterke punten:

Vooraf telefonisch advies gekregen voor de dosering en de zaadkeuze.
10
Ruud Fokkens
06-06-2019

Sterke punten:

Duidelijke informatie en correct snelle levering.
10
Rebecca
04-06-2019

Sterke punten:

Ik ben zeer tevreden, mooie bloemenmengsels, mijn bestelling was snel geleverd.
10
Hans
04-06-2019

Sterke punten:

Goede afhandeling van een geannuleerde order
10
Diderick Woltering
01-06-2019

Sterke punten:

Besteld wat geleverd is, en snel
4
W. Koning
31-05-2019

Sterke punten:

Pakket wordt niet bezorgd op de aangegeven datum(29 mei jl.)
6
Marianne
30-05-2019

Sterke punten:

De website geeft mij niet voldoende informatie.
10
Yvonne
30-05-2019

Sterke punten:

Snel en netjes verpakt
10
Tan, Giok Bwee
28-05-2019

Sterke punten:

Goede beschrijving van de toepassing en het milieu waar de planten het beste groeien.
10
Peter
28-05-2019

Sterke punten:

Uitgebreidde beschrijving en keuzehulp. Snelle levering.
10
D
27-05-2019

Sterke punten:

Goed
10
Frans van der Aa
24-05-2019

Sterke punten:

Snelle levering goed verpakt en mooi zaad.
10
Ilona
24-05-2019

Sterke punten:

gewoon zoals beloofd snel en keurig bezorgd.
10
Luna
21-05-2019

Sterke punten:

Goede kwaliteit zaad, nodig voor de natuur! Prima website, snelle levering, fijne handleidingen en info hoe te kweken en te onderhouden.
10
Wobby
20-05-2019

Sterke punten:

Om vijf mailtjes te krijgen over een bestelling vind ik erg overdreven.
10
Haukje
18-05-2019

Sterke punten:

Ik had advies gevraagd en kreeg heel uitgebreid advies! Ze vroeg zelfs even foto’s te mailen om de situatie te kunnen beoordelen. Erg blij mee!
10
jip wanders
10-05-2019

Sterke punten:

Heel vlot en goed verpakt vraag me alleen af wat is een koude behandeling? moeten de zaadjes 2 tot 5 weken in de koelkast?
10
K. Boshuis
08-05-2019

Sterke punten:

Makkelijke website en snelle levering. Goede prijzen
10
van dorst
07-05-2019

Sterke punten:

snelle, adequate afhandeling van mijn bestelling
8
Anjo
06-05-2019

Sterke punten:

ik zocht naar bepaalde zaden, maar het was nog wel even zoeken eer ik die gevonden had. Ik vind de website niet heel erg uitgebreid en wat moeilijker te doorzoeken. Maar uiteindelijk heb ik toch dat gevonden wat ik hebben wou en nergens had kunnen vinden. Wordt vast en zeker in de toekomst steeds mooier en uitgebreider.
10
Marjanne Peters
05-05-2019

Sterke punten:

Geheel volgens plan.
10
Eric van Veen
05-05-2019

Sterke punten:

Prima.
10
Zoya Gourmeva
03-05-2019

Sterke punten:

Snel en goed ingepakt geleverd.
4
Jacq van der Pas
03-05-2019

Sterke punten:

Geachte mevr. /mhr., Zoals het mij is overkomen: 1. Het is me niet gelukt om te bestellen wat ik nog meer had willen bestellen. Hoeveelheden kleiner dan 100 gram kunnen niet besteld worden, terwijl zakjes van 25 gram worden aangeboden. 2. De koppeling tussen het gevraagde en het winkelwagentje is bij mij toevallig ontstaan. 3. De betaling is voor mij zeer ingewikkeld: U vraagt een manier van betalen die voor mij onbekend was. De gevraagde methode heeft met allerlei onderbrekingen en opmerkingen dat de betaling nog niet was gelukt, meer dan 3 uur geduurd. 4. In de tussentijd heb ik zelf bij "toeval" een andere manier gevonden om te betalen. Ook dan is het bedrag ad. €109.-van mijn rekening afgeschreven. Misschien is dit bedrag ergens blijven "hangen" tussen mijn bank en uw rekening. 5. Mocht u zich mijn opmerkingen aantrekken en mij willen benaderen, dan verzoek ik U dat telefonisch te doen op maandagmorgen of donderdagmorgen. Mijn telefoonnummer is 06-2002 33 74 Liever zie ik dat u pogingen doet het bedrag dat door mij teveel is betaald, opspoort. Met vriendelijke groeten, Jacq van der Pas 06-2002 33 74 jaqpas@paspart.nl
10
Bert
30-04-2019

Sterke punten:

Goede website, snelle levering.
10
Henk Boer Enschede
30-04-2019

Sterke punten:

prima overzicht en levering
8
Rommie
29-04-2019

Sterke punten:

Vlotte levering.
10
Astrid
22-04-2019

Sterke punten:

Snelle levering van de gevraagde producten
10
Hesther
22-04-2019

Sterke punten:

Snel geleverd en uitstekend verpakt, planten zien er goed en fris uit
8
Anoniem
21-04-2019

Sterke punten:

Corect geleverd
10
Anno
20-04-2019

Sterke punten:

Telefonisch contact gehad, goed advies gekregen, daarop bestelling gedaan.
8
Saskia
18-04-2019

Sterke punten:

Tevreden, al was een deel van de bestelling per ongeluk niet meegeleverd. Toen ik belde werd het gelijk nageleverd. Telefonisch goed en uitgebreid advies ontvangen.
10
B. DBoekhout
17-04-2019

Sterke punten:

uitstekend
10
Fam. Perk
17-04-2019

Sterke punten:

Online besteld; krijg keurig emails voor bevestiging bestelling, betaling en levering en de volgende dag per post ontvangen
8
Judith Milo
11-04-2019

Sterke punten:

Leuke site, snelle keuze, snelle levering
8
W. Pot
07-04-2019

Sterke punten:

Ik heb gekregen wat ik besteld heb en het is binnen enkele dagen geleverd.
10
Jasper
06-04-2019

Sterke punten:

uitgebreid assortiment, snelle levering
8
Marjo
05-04-2019

Sterke punten:

Veel keuze en toelichting op de website. En gemak met het bestellen.
10
Bloemenmeisje
05-04-2019

Sterke punten:

Goed advies gekregen over bloemenweidemengsel, zaden snel geleverd. Top!
10
J.
04-04-2019

Sterke punten:

prima
8
T Hulshof
04-04-2019

Sterke punten:

Vlotte afhandeling in telefoongesprek!
10
Peter Smits
04-04-2019

Sterke punten:

Snelle reactie. Fantastische site.
10
George
04-04-2019

Sterke punten:

Goeie informatie op de website en correcte afhandeling van bestelling
10
Jeanne
04-04-2019

Sterke punten:

Snelle levering, goed verpakt. Vragen over viooltjes vakkundig en duidelijk beantwoord!!
8
Lisette
03-04-2019

Sterke punten:

Prima, duidelijke website en levering binnen enkele dagen.
10
Cora Achterberg, GildenGroen VOF
01-04-2019

Sterke punten:

met de catalogus erbij is het prima om via de website te bestellen. Proces gaat ook goed en snel, incl. de bevestigingsmail en factuur per mail.
10
Ed.J.Gubbels
01-04-2019

Sterke punten:

adequaat, eveneens goede service toen bij een eerdere gelegenheid de ideal-betaling haperde
10
A
29-03-2019

Sterke punten:

Duidelijke website, evt. vragen worden beantwoord, snelle levering
10
Krijn Makkink
28-03-2019

Sterke punten:

goede en snelle levering
8
Michiel
25-03-2019

Sterke punten:

Duidelijke informatieve site, eenvoudige webwinkel.
8
Martin
24-03-2019

Sterke punten:

Heldere produktbeschrijving. Makkelijk bestellen. Snelheid koppeling voor betaling was erg laag. Produkt zelf moet ik nog ontvangen maar overboden termijn is goed gecommuniceerd.
10
Mw. M. van Diggelen
24-03-2019

Sterke punten:

Ik kan nog niets beoordelen, want ik heb nog niets ontvangen!
8
Tiny
24-03-2019

Sterke punten:

Bedankt voor de snelle bestelling. Meteen de volgende dag.
10
F. Konijn
24-03-2019

Sterke punten:

Snel geleverd, zeer informatieve web site met tips over zaaien
10
Jan van Doesburg
23-03-2019

Sterke punten:

Uitermate goede service en uitleg bij het bestellen, uitstekende afwikkeling van die bestelling
8
Piet Hombergen
22-03-2019

Sterke punten:

Makkelijk te volgen door duidelijkheid en directheid
8
Jornaroos hamaker-Nauta
21-03-2019

Sterke punten:

wel even zoeken tot ik de mengsels vond die me geadviseerd waren.
10
Janine Hovens
16-03-2019

Sterke punten:

Snelle verzending
10
p.m.van dijk
15-03-2019

Sterke punten:

merkwaardige vraag! Ik heb de bestelling nog maar net geplaatst en zou de bestelling nog niet verwacht hebben, maar krijg nu al een beoordelingsvraag! Zo kun je toch geen beoordeling uitvoeren? Wie is hier verantwoordelijk voor?
8
Jan Aantjes
13-03-2019

Sterke punten:

Heldere website waardoor een keuze makkelijk bepaald kan worden !
10
Jacqueline Veltman
12-03-2019

Sterke punten:

goede informatieve webshop snelle levering Top!
10
A.T. Venema
12-03-2019

Sterke punten:

Prima telefonisch advies en snelle levering.
10
Marleen
12-03-2019

Sterke punten:

Bijzonder prettige en informatieve website waardoor na wat onderzoek bestellen makkelijker wordt. Zeer snel geleverd.
8
Menno
10-03-2019

Sterke punten:

Goed advies en snel geleverd
8
Albertien
10-03-2019

Sterke punten:

Deze vraag komt circa 2 uur na mijn eerste bestelling per internet. De site is prima, verder kan ik nog niets beoordelen.
10
A Adriaanse
09-03-2019

Sterke punten:

Ik heb al diverse keren een bestelling geplaatst en wordt altijd keurig geholpen, duidelijke site, snelle en juiste leveringen!! TOP, ga zo door mensen van Cruydt-Hoeck!!
8
Lianne Konings
08-03-2019

Sterke punten:

veel informatie. Soms maakt dat de navigatie was lastig. Maar verder fijn om wat wijzer te worden.
10
Dusjka Weggelaar
06-03-2019

Sterke punten:

Duidelijke beschrijving, snelle levering.
10
Hetty
05-03-2019

Sterke punten:

Snel en goed
10
Natasja Werner
05-03-2019

Sterke punten:

Uitgebreide informatie, alles is makkelijk te vinden.
10
Peter
05-03-2019

Sterke punten:

Leuke website. Zeer vlotte levering.
10
Yves Boone
03-03-2019

Sterke punten:

Heel Nederland zou via dergelijke winkel / webwinkel moeten bestellen. Komt onze natuur alleen maar ten goede.
10
Martijn
03-03-2019

Sterke punten:

Prima inhoudelijke en uitgebreide reactie op vragen!
10
Lieke Vullings
03-03-2019

Sterke punten:

snelle levering - goed verpakt
8
Ans Bouwman
02-03-2019

Sterke punten:

Snelle en complete levering.
10
kees van leeuwen
01-03-2019

Sterke punten:

Zeer snelle levering, fijnen website
10
Diederik
28-02-2019

Sterke punten:

Heel tevreden, had de bestelling de volgende dag al in huis!
10
Cornelis Jan Cuperus
16-02-2019

Sterke punten:

Inmiddels al heel veel besteld door de jaren heen hier en het is altijd prima! Op de site is veel informatie over de aangeboden producten, waardoor je een goede keus kan maken en de materialen komen degelijk verpakt bij je thuis. Ik ben zeer tevreden en daarom al een aantal jaren vaste klant!
10
N n
15-02-2019

Sterke punten:

Snelle levering
10
S stellingwerf
15-02-2019

Sterke punten:

Prima afhandeling
10
Petronella
15-02-2019

Sterke punten:

ene dag besteld volgende dag in hus metprima info.
10
Carolien Ruijs
14-02-2019

Sterke punten:

Heb Cruydhoeck gebeld met wat vragen voordat we de bestelling plaatsten, en ze nemen altijd ruim de tijd en geven zeer goed advies: echt TOP!!