Beoordelingen
vlinder flower
Beoordelingen
Beoordeling: 9.5/10 gebaseerd op 120 beoordelingen.
10
Ria
13-06-2019

Sterke punten:

Ruime keuze uit zaden van wilde bloemen en planten. Alles voor de bijtjes en vlinders. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. Ik werd ook telkens via de mail op de hoogte gehouden over de levering. Een keurig en correct bedrijf!
8
Frank
12-06-2019

Sterke punten:

Goede uitleg op site, snelle levering ( maandagavond besteld, woensdag in huis!)
10
hanna van der linden
12-06-2019

Sterke punten:

prima zaad! de tuinman las niet over de zaaimethode, klaagde dat hij maar genoeg zaad had voor 3 vierk.meter.ik kocht 4 zakjes zaad, genoeg voor 100 vierk m. het ziet er heel raar uit, kaal én vol... volgend jaar beter.
10
Ruud van den Heuvel
07-06-2019

Sterke punten:

Alles zoals beloofd / voorspeld op de site bij het bestellen.
10
Alfred
06-06-2019

Sterke punten:

Vooraf telefonisch advies gekregen voor de dosering en de zaadkeuze.
10
Ruud Fokkens
06-06-2019

Sterke punten:

Duidelijke informatie en correct snelle levering.
10
Rebecca
04-06-2019

Sterke punten:

Ik ben zeer tevreden, mooie bloemenmengsels, mijn bestelling was snel geleverd.
10
Hans
04-06-2019

Sterke punten:

Goede afhandeling van een geannuleerde order
10
Diderick Woltering
01-06-2019

Sterke punten:

Besteld wat geleverd is, en snel
4
W. Koning
31-05-2019

Sterke punten:

Pakket wordt niet bezorgd op de aangegeven datum(29 mei jl.)
6
Marianne
30-05-2019

Sterke punten:

De website geeft mij niet voldoende informatie.
10
Yvonne
30-05-2019

Sterke punten:

Snel en netjes verpakt
10
Tan, Giok Bwee
28-05-2019

Sterke punten:

Goede beschrijving van de toepassing en het milieu waar de planten het beste groeien.
10
Peter
28-05-2019

Sterke punten:

Uitgebreidde beschrijving en keuzehulp. Snelle levering.
10
D
27-05-2019

Sterke punten:

Goed
10
Frans van der Aa
24-05-2019

Sterke punten:

Snelle levering goed verpakt en mooi zaad.
10
Ilona
24-05-2019

Sterke punten:

gewoon zoals beloofd snel en keurig bezorgd.
10
Luna
21-05-2019

Sterke punten:

Goede kwaliteit zaad, nodig voor de natuur! Prima website, snelle levering, fijne handleidingen en info hoe te kweken en te onderhouden.
10
Wobby
20-05-2019

Sterke punten:

Om vijf mailtjes te krijgen over een bestelling vind ik erg overdreven.
10
Haukje
18-05-2019

Sterke punten:

Ik had advies gevraagd en kreeg heel uitgebreid advies! Ze vroeg zelfs even foto’s te mailen om de situatie te kunnen beoordelen. Erg blij mee!
10
jip wanders
10-05-2019

Sterke punten:

Heel vlot en goed verpakt vraag me alleen af wat is een koude behandeling? moeten de zaadjes 2 tot 5 weken in de koelkast?
10
K. Boshuis
08-05-2019

Sterke punten:

Makkelijke website en snelle levering. Goede prijzen
10
van dorst
07-05-2019

Sterke punten:

snelle, adequate afhandeling van mijn bestelling
8
Anjo
06-05-2019

Sterke punten:

ik zocht naar bepaalde zaden, maar het was nog wel even zoeken eer ik die gevonden had. Ik vind de website niet heel erg uitgebreid en wat moeilijker te doorzoeken. Maar uiteindelijk heb ik toch dat gevonden wat ik hebben wou en nergens had kunnen vinden. Wordt vast en zeker in de toekomst steeds mooier en uitgebreider.
10
Marjanne Peters
05-05-2019

Sterke punten:

Geheel volgens plan.
10
Eric van Veen
05-05-2019

Sterke punten:

Prima.
10
Zoya Gourmeva
03-05-2019

Sterke punten:

Snel en goed ingepakt geleverd.
4
Jacq van der Pas
03-05-2019

Sterke punten:

Geachte mevr. /mhr., Zoals het mij is overkomen: 1. Het is me niet gelukt om te bestellen wat ik nog meer had willen bestellen. Hoeveelheden kleiner dan 100 gram kunnen niet besteld worden, terwijl zakjes van 25 gram worden aangeboden. 2. De koppeling tussen het gevraagde en het winkelwagentje is bij mij toevallig ontstaan. 3. De betaling is voor mij zeer ingewikkeld: U vraagt een manier van betalen die voor mij onbekend was. De gevraagde methode heeft met allerlei onderbrekingen en opmerkingen dat de betaling nog niet was gelukt, meer dan 3 uur geduurd. 4. In de tussentijd heb ik zelf bij "toeval" een andere manier gevonden om te betalen. Ook dan is het bedrag ad. €109.-van mijn rekening afgeschreven. Misschien is dit bedrag ergens blijven "hangen" tussen mijn bank en uw rekening. 5. Mocht u zich mijn opmerkingen aantrekken en mij willen benaderen, dan verzoek ik U dat telefonisch te doen op maandagmorgen of donderdagmorgen. Mijn telefoonnummer is 06-2002 33 74 Liever zie ik dat u pogingen doet het bedrag dat door mij teveel is betaald, opspoort. Met vriendelijke groeten, Jacq van der Pas 06-2002 33 74 [email protected]
10
Bert
30-04-2019

Sterke punten:

Goede website, snelle levering.
10
Henk Boer Enschede
30-04-2019

Sterke punten:

prima overzicht en levering
8
Rommie
29-04-2019

Sterke punten:

Vlotte levering.
10
Astrid
22-04-2019

Sterke punten:

Snelle levering van de gevraagde producten
10
Hesther
22-04-2019

Sterke punten:

Snel geleverd en uitstekend verpakt, planten zien er goed en fris uit
8
Anoniem
21-04-2019

Sterke punten:

Corect geleverd
10
Anno
20-04-2019

Sterke punten:

Telefonisch contact gehad, goed advies gekregen, daarop bestelling gedaan.
8
Saskia
18-04-2019

Sterke punten:

Tevreden, al was een deel van de bestelling per ongeluk niet meegeleverd. Toen ik belde werd het gelijk nageleverd. Telefonisch goed en uitgebreid advies ontvangen.
10
B. DBoekhout
17-04-2019

Sterke punten:

uitstekend
10
Fam. Perk
17-04-2019

Sterke punten:

Online besteld; krijg keurig emails voor bevestiging bestelling, betaling en levering en de volgende dag per post ontvangen
8
Judith Milo
11-04-2019

Sterke punten:

Leuke site, snelle keuze, snelle levering
8
W. Pot
07-04-2019

Sterke punten:

Ik heb gekregen wat ik besteld heb en het is binnen enkele dagen geleverd.
10
Jasper
06-04-2019

Sterke punten:

uitgebreid assortiment, snelle levering
8
Marjo
05-04-2019

Sterke punten:

Veel keuze en toelichting op de website. En gemak met het bestellen.
10
Bloemenmeisje
05-04-2019

Sterke punten:

Goed advies gekregen over bloemenweidemengsel, zaden snel geleverd. Top!
10
J.
04-04-2019

Sterke punten:

prima
8
T Hulshof
04-04-2019

Sterke punten:

Vlotte afhandeling in telefoongesprek!
10
Peter Smits
04-04-2019

Sterke punten:

Snelle reactie. Fantastische site.
10
George
04-04-2019

Sterke punten:

Goeie informatie op de website en correcte afhandeling van bestelling
10
Jeanne
04-04-2019

Sterke punten:

Snelle levering, goed verpakt. Vragen over viooltjes vakkundig en duidelijk beantwoord!!
8
Lisette
03-04-2019

Sterke punten:

Prima, duidelijke website en levering binnen enkele dagen.
10
Cora Achterberg, GildenGroen VOF
01-04-2019

Sterke punten:

met de catalogus erbij is het prima om via de website te bestellen. Proces gaat ook goed en snel, incl. de bevestigingsmail en factuur per mail.
10
Ed.J.Gubbels
01-04-2019

Sterke punten:

adequaat, eveneens goede service toen bij een eerdere gelegenheid de ideal-betaling haperde
10
A
29-03-2019

Sterke punten:

Duidelijke website, evt. vragen worden beantwoord, snelle levering
10
Krijn Makkink
28-03-2019

Sterke punten:

goede en snelle levering
8
Michiel
25-03-2019

Sterke punten:

Duidelijke informatieve site, eenvoudige webwinkel.
8
Martin
24-03-2019

Sterke punten:

Heldere produktbeschrijving. Makkelijk bestellen. Snelheid koppeling voor betaling was erg laag. Produkt zelf moet ik nog ontvangen maar overboden termijn is goed gecommuniceerd.
10
Mw. M. van Diggelen
24-03-2019

Sterke punten:

Ik kan nog niets beoordelen, want ik heb nog niets ontvangen!
8
Tiny
24-03-2019

Sterke punten:

Bedankt voor de snelle bestelling. Meteen de volgende dag.
10
F. Konijn
24-03-2019

Sterke punten:

Snel geleverd, zeer informatieve web site met tips over zaaien
10
Jan van Doesburg
23-03-2019

Sterke punten:

Uitermate goede service en uitleg bij het bestellen, uitstekende afwikkeling van die bestelling
8
Piet Hombergen
22-03-2019

Sterke punten:

Makkelijk te volgen door duidelijkheid en directheid
8
Jornaroos hamaker-Nauta
21-03-2019

Sterke punten:

wel even zoeken tot ik de mengsels vond die me geadviseerd waren.
10
Janine Hovens
16-03-2019

Sterke punten:

Snelle verzending
10
p.m.van dijk
15-03-2019

Sterke punten:

merkwaardige vraag! Ik heb de bestelling nog maar net geplaatst en zou de bestelling nog niet verwacht hebben, maar krijg nu al een beoordelingsvraag! Zo kun je toch geen beoordeling uitvoeren? Wie is hier verantwoordelijk voor?
8
Jan Aantjes
13-03-2019

Sterke punten:

Heldere website waardoor een keuze makkelijk bepaald kan worden !
10
Jacqueline Veltman
12-03-2019

Sterke punten:

goede informatieve webshop snelle levering Top!
10
A.T. Venema
12-03-2019

Sterke punten:

Prima telefonisch advies en snelle levering.
10
Marleen
12-03-2019

Sterke punten:

Bijzonder prettige en informatieve website waardoor na wat onderzoek bestellen makkelijker wordt. Zeer snel geleverd.
8
Menno
10-03-2019

Sterke punten:

Goed advies en snel geleverd
8
Albertien
10-03-2019

Sterke punten:

Deze vraag komt circa 2 uur na mijn eerste bestelling per internet. De site is prima, verder kan ik nog niets beoordelen.
10
A Adriaanse
09-03-2019

Sterke punten:

Ik heb al diverse keren een bestelling geplaatst en wordt altijd keurig geholpen, duidelijke site, snelle en juiste leveringen!! TOP, ga zo door mensen van Cruydt-Hoeck!!
8
Lianne Konings
08-03-2019

Sterke punten:

veel informatie. Soms maakt dat de navigatie was lastig. Maar verder fijn om wat wijzer te worden.
10
Dusjka Weggelaar
06-03-2019

Sterke punten:

Duidelijke beschrijving, snelle levering.
10
Hetty
05-03-2019

Sterke punten:

Snel en goed
10
Natasja Werner
05-03-2019

Sterke punten:

Uitgebreide informatie, alles is makkelijk te vinden.
10
Peter
05-03-2019

Sterke punten:

Leuke website. Zeer vlotte levering.
10
Yves Boone
03-03-2019

Sterke punten:

Heel Nederland zou via dergelijke winkel / webwinkel moeten bestellen. Komt onze natuur alleen maar ten goede.
10
Martijn
03-03-2019

Sterke punten:

Prima inhoudelijke en uitgebreide reactie op vragen!
10
Lieke Vullings
03-03-2019

Sterke punten:

snelle levering - goed verpakt
8
Ans Bouwman
02-03-2019

Sterke punten:

Snelle en complete levering.
10
kees van leeuwen
01-03-2019

Sterke punten:

Zeer snelle levering, fijnen website
10
Diederik
28-02-2019

Sterke punten:

Heel tevreden, had de bestelling de volgende dag al in huis!
10
Cornelis Jan Cuperus
16-02-2019

Sterke punten:

Inmiddels al heel veel besteld door de jaren heen hier en het is altijd prima! Op de site is veel informatie over de aangeboden producten, waardoor je een goede keus kan maken en de materialen komen degelijk verpakt bij je thuis. Ik ben zeer tevreden en daarom al een aantal jaren vaste klant!
10
N n
15-02-2019

Sterke punten:

Snelle levering
10
S stellingwerf
15-02-2019

Sterke punten:

Prima afhandeling
10
Petronella
15-02-2019

Sterke punten:

ene dag besteld volgende dag in hus metprima info.
10
Carolien Ruijs
14-02-2019

Sterke punten:

Heb Cruydhoeck gebeld met wat vragen voordat we de bestelling plaatsten, en ze nemen altijd ruim de tijd en geven zeer goed advies: echt TOP!!
10
E. Noorduin
13-02-2019

Sterke punten:

Fijne website om zaden van inheemse en in een natuurlijke tuin passende planten te bestellen. Veel achtergrondinformatie.
10
Leon
12-02-2019

Sterke punten:

Heel tevreden
10
Dick Visser
10-02-2019

Sterke punten:

Heel tevreden. Na de bestelling de zaden de volgende dag al in huis. Goed verpakt.
10
S
09-02-2019

Sterke punten:

Overzichtelijk, eenvoudig en snel!
8
Bernard de Jong
06-02-2019

Sterke punten:

Prima webshop en snelle verzending!
10
Maria
05-02-2019

Sterke punten:

Per omgaande bericht dat de bestelling is geplaatst, en meteen nadat de betaling binnen was daarover ook een mail gekregen. Buiten dat is dit voor mij de webwinkel met de mooiste zaden en planten
8
Claudia Schrobsdorff
04-02-2019

Sterke punten:

Een goede website met duidelijke informatie, waar de bestelling van de juiste zaden uit voortvloeit.
10
B Boer
02-02-2019

Sterke punten:

Bestelling snel ontvangen.
10
Michael den Boer
02-02-2019

Sterke punten:

Snel geleverd, mooi zaad. Goed verpakt.
10
Jeanette
31-01-2019

Sterke punten:

Prima bedrijf met zichtbaar en voelbaar een eigen know how. Complimenten!
10
Ron Vis
30-01-2019

Sterke punten:

Heel tevreden, bestelling snel en goed geleverd
10
Ward Logtenberg
29-01-2019

Sterke punten:

Bestelling en verzending verliepen zeer vlot. Mooie catalogus ontvangen.!
8
marco
29-01-2019

Sterke punten:

na een goede omschrijving en adviezen op de site heb ik de juiste zaden kunnen kiezen
10
m.h. Rademaker
29-01-2019

Sterke punten:

mooi op tijd voor mij verstuurd! Ongewone kruiden voorradig. Een grote ontdekking deze zadenvermeerder bedrijf!!!
10
Ingrid Verhoeven
29-01-2019

Sterke punten:

Heel tevreden, snelle levering van het bestelde product.
10
Elizabet
29-01-2019

Sterke punten:

Razendsnel geleverd. Goede website met veel informatie
10
G.Kemerink
29-01-2019

Sterke punten:

Deskundig en betrouwbaar
10
Stan Sanders
29-01-2019

Sterke punten:

Overzichtelijk aanbod. Snelle correcte levering.
10
Kitty Blüm
18-10-2018

Sterke punten:

Uitstekend deskundig advies bij de aankoop van 3 mixen van zaden mengsels voor hommels, vlinders en bijen. Snelle levering. Bedankt!
10
bram van de klundert
14-10-2018

Sterke punten:

mijn vragen werden uitgebreid en zorgvuldig beanwoord
10
Ans de Jonge
18-09-2018

Sterke punten:

Goede voorlichting op site. Snelle levdfkng. Nu maar afwachten .....
10
I.M. Stokdijk-Breedijk
16-09-2018

Sterke punten:

Het is een geweldig bedrijf voor inheemse planten. Jaren geleden hebben we al eens prachtige zomerbloemen gezaaid en toen genoten van een geweldig kleurige bloemenweelde. Er zijn diverse mengsels en aparte soorten en nu zelfs al planten te bestellen via de erbij horende kwekerij de Heliant. Ook geweldig. Geniet ervan.
10
Glenn
12-09-2018

Sterke punten:

Alles tip-top.
10
Gabi
11-09-2018

Sterke punten:

Top service
10
Jan Dijk
11-09-2018

Sterke punten:

Snelle levering, duidelijke info.
10
Adriana
11-09-2018

Sterke punten:

Hele snelle leverin
10
Fred
10-09-2018

Sterke punten:

Netjes verpakt, tijdig geleverd, mooi gedocumenteerd.
8
Els
10-09-2018

Sterke punten:

Prima, snel verzorgd!
10
Kuipers
10-09-2018

Sterke punten:

Een heel serieus bedrijf met een perfect advies en goed levering.
10
Deconinck Frank
10-09-2018

Sterke punten:

Grote keuze, goeie prijs en vlugge levering..
10
jan dortmans
10-09-2018

Sterke punten:

bestelling makkelijk te plaatsen , idem betaling ging soepel en levering binnen enkele dagen
10
stan
10-09-2018

Sterke punten:

zeer goed
10
Guus Kramer
10-09-2018

Sterke punten:

Heel tevreden. Product de volgende dag al in huis ondanks of misschien dankzij de kleine bestelling.
10
Lucia
10-09-2018

Sterke punten:

Op tijd geleverd en goed verpakt, Heel tevreden.