Beoordelingen
vlinder flower
Beoordelingen
Beoordeling: 9.5/10 gebaseerd op 120 beoordelingen.
10
AC
05-12-2019

Sterke punten:

Prachtig assortiment met bijzondere soorten.
10
Ed
05-12-2019

Sterke punten:

Goede en complete beschrijving produkten
10
C.H. du Bois-Jaminon
23-11-2019

Sterke punten:

Vlotte goed verzorgde levering
10
Nancy Deserno
22-11-2019

Sterke punten:

Snelle levering en goed verpakt
10
H.PAPING
21-11-2019

Sterke punten:

Goed verzorgd
8
Anneke
14-11-2019

Sterke punten:

Snelheid van afhandelen
10
JP
11-11-2019

Sterke punten:

duidelijke website in combinatie met persoonlijke telefonische service. Goed bereikbaar
8
Ad
10-11-2019

Sterke punten:

Een goede winkel
10
aJouke van der Meulen
07-11-2019

Sterke punten:

snelle levering
10
Wineke
07-11-2019

Sterke punten:

duidelijke informatie, vlotte levering, correcte prijzen
10
Wim
29-10-2019

Sterke punten:

Prima adviezen en hopelijk snel ‘thuis’!
10
A.Tolkamp
29-10-2019

Sterke punten:

Goede informatie
10
Gijs van Barlingen
26-10-2019

Sterke punten:

snelle levering en goede service
8
van de riet
16-10-2019

Sterke punten:

duidelijk, goed op de hoogte houdend, prima service
10
Sandra
12-10-2019

Sterke punten:

Snelle en nette levering. Mooi aanbod van producten.
10
Lucia Jackova
12-10-2019

Sterke punten:

Snelle levering
10
Bart Moonen
11-10-2019

Sterke punten:

Goede inhoudelijke informatie, Snelle levering, Traceerbaar leveringstraject
10
Hans van der Stappen
10-10-2019

Sterke punten:

We zijn echt blij met de informatie die we van Cruydt-Hoeck hebben ontvangen en de snelheid waarmee is geleverd. De brochure over de keuze van zaden was heel informatief, een goede hulp om te bepalen wat je nodig hebt in onze situatie. De bestelling was bijna per omgaande binnen, nog sneller dan de aangegeven levertijd. Dat de verpakking helemaal beantwoordt aan het milieuvriendelijke profiel van Cruydt-Hoeck is voor hen misschien vanzelfsprekend, maar maakt het plaatje wel compleet.
10
Mw Muijtjens
09-10-2019

Sterke punten:

Snelle en correcte communicatie en levering!
10
Yvonne Versteeg
08-10-2019

Sterke punten:

Duidelijke website en om toch nog even persoonlijk te checken of het klopt wat ik dacht nodig te hebben gebeld en daar zeer goed te woord gestaan en duidelijke aanvullende informatie ontvangen. Tevens attendeerde men mij op het feit dat het voordeliger is om 250 gram zaad te bestellen ipv 10 zakjes, dit scheelde behoorlijk en dat biedt weer ruimte om volgend jaar weer een stuk in te zaaien. Kortom ik kijk uit naar de open dag in 2020 daar ik heb in 2019 helaas heb gemist.
8
theosips
04-10-2019

Sterke punten:

Gewoon goed
10
Marja Jongeneel
03-10-2019

Sterke punten:

snelle en perfecte levering
8
G kuipers
01-10-2019

Sterke punten:

Goed verpakt en snel geleverd. Ben zeer benieuwd wat we allemaal zullen zien
10
L.Bakker
01-10-2019

Sterke punten:

Snel bezorgd, helemaal goed!
10
Agnes Berkemeyer - Haarlemse Bomenridders
30-09-2019

Sterke punten:

Telefoon werd meteen opgenomen, persoonlijk te woord gestaan. Daarna ook persoonlijke mailwisseling. Snelle afhandeling bestelling en meedenken ivm mijn vraag. Meteen sturen track en trace code. prima dus!
10
Marjolein Smolders
30-09-2019

Sterke punten:

Mooie website, goede email communicatie over bestelling.
10
May
30-09-2019

Sterke punten:

Goede producten, goed verpakt en snel verzonden.
10
Huib
29-09-2019

Sterke punten:

Prompte levering. Snelle beantwoording van vragen. Soms ingewikkelde pakketsamenstelling, maar toch altijd overeenkomstig de bestelling.
10
Agatha
28-09-2019

Sterke punten:

Alles sneller dan verwacht ontvangen.
10
Gerrit
28-09-2019

Sterke punten:

Snelle accurate levering van bijzondere zaden.
10
clemens
28-09-2019

Sterke punten:

donderdagmiddag besteld, op verzoek zaterdag al in de bus, top!!
10
Woutje
25-09-2019

Sterke punten:

Goede website. Gemakkelijk afrekenen. Snelle bevestiging bestelling.
6
Arnold Kok
25-09-2019

Sterke punten:

De order, Secale cereale - Veluwse Kruiprogge is zeer goed uitgevoerd. Ik zou 5 sterren gegeven hebben. Echter: Op de website is niet duidelijk welke hoeveelheid wat kost. Achteraf lijkt er een minimum orderbedrag te zijn, of ik nu 1 zaadje koop of 300 gram het is dezelfde prijs. Het is me nog niet duidelijk hoeveel ik voor het minimumbedrag kan kopen. Verder heb ik in een e-mail gevraagd naar de zaaidichtheid en hoever rijen uit elkaar moeten staan en welke de zaadafstand in de rij is. Antwoord 150 kg/ha of 15g/m2. Dat is maar een deel van de vraag beantwoorden en weet ik nog niet exact wat ik moet doen. Hier is dan ook ruimte voor verbetering, zeker naar amateur gebruikers die minder kennis van zaken hebben.
10
Annie
23-09-2019

Sterke punten:

Heb het vandaag pas besteld en dat ging heel snel en gemakkelijk
10
J.Wijman
18-09-2019

Sterke punten:

supersnelle levering, groot assortiment, schappelijke prijzen
8
Nvt
15-09-2019

Sterke punten:

Hh
10
Karel Pavlicek
15-09-2019

Sterke punten:

Snelle, correcte afhandeling van de bestelling.
10
Janny
14-09-2019

Sterke punten:

Prima, snel geleverd en niks vergeten
10
Marco
11-09-2019

Sterke punten:

Online op je gemak planten uitzoeken op basis van criteria. Je plaatst de bestelling en slechts kort daarna volgt al de bevestiging. Jarenlange klant.
10
E.J.M. Verheijen
11-09-2019

Sterke punten:

Uitgebreide, duidelijke website. Heel veel keuzemogelijkheden, met goede uitleg. Snelle toezending van de bestelde materialen, goede communicatie. (Het is natuurlijk wel afwachten wat het resultaat van de geleverde zaden zal zijn. Ontkiemen ze, leveren ze snel bloemen ? Pas nadat dat vastgesteld is, is eigenlijk ook pas een goed oordeel te geven.)
10
Mevr. Seegers
11-09-2019

Sterke punten:

GOEDE INFORMATIE. SNELLE LEVERING EN NETJES VERPAKT.
10
MvdB
09-09-2019

Sterke punten:

Goede service, utiles en advies aan telefoon. Heel klantvriendelijk!
10
Herma
08-09-2019

Sterke punten:

Makkelijke website. Snelle levering en makkelijk te bereiken met telefoon voor vragen. Zeer deskundig advies.
10
Johanna
07-09-2019

Sterke punten:

Snelle acurate en vriendelijke service
10
Jacques Rovers
07-09-2019

Sterke punten:

Besteld en binnen een paar dagen geleverd. prima service.
10
06-09-2019

Sterke punten:

Bestellen en toe zenden zoals het hoort. Niets aan toe te voegen.
10
Janinka
05-09-2019

Sterke punten:

Snel verzonden, goed verpakt en goede kwaliteit
10
Hans wonende op het Wildveld te Surhuisterveen
04-09-2019

Sterke punten:

Een mooi bedrijf dat herstel van bedreigde natuurwaarden hoog in het vaandel heeft staan. Goede adviezen en snelle levering van bestelde product.
10
Marie-Louise Meuris
04-09-2019

Sterke punten:

Makkelijk te bestellen, duidelijke website, ben goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en zojuist kwam alles binnen. Keurig binnen de gestelde termijn, netjes afgehandeld.
10
Peter Keesom
01-09-2019

Sterke punten:

Prima voorlichting
6
Henk
31-08-2019

Sterke punten:

Het is fijn dat allerlei inlandse zaden te koop worden aangeboden. Maar de website is ontzettend traag.
10
Wim
30-08-2019

Sterke punten:

heel tevreden, prima verpakt.
10
josé tilanus
26-08-2019

Sterke punten:

wij ontvingen de bestelling super vlug en in prima staat dankuwel wij gaan het zaad uitproberenen zijn heel benieuwd wat er uit komt
8
M. Geerts
25-08-2019

Sterke punten:

Snelle en correcte afhandeling.
10
D. van der Heijden
23-08-2019

Sterke punten:

Uitstekende webshop met ook een fijne aftersales-afdeling. Na aankoop telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan nadat ik enkele vragen had!
10
Monique
22-08-2019

Sterke punten:

Goed
10
P. De Vries
21-08-2019

Sterke punten:

Zeer tevreden, bij het uitzoeken van het bloemenpakket wordt duidelijk aangegeven welk mengsel je moet bestellen. En de leverantie was ook snel en correct. Nu afwachten hoe het opkomt, als het gezaaid is.
10
natuurliefhebber uit Zeist
16-08-2019

Sterke punten:

correcte afhandeling van mijn bestelling , persoonlijke reactie op email, en wat een goed verzorgde levering. Je kunt merken dat Cruydt-Hoeck liefde voor zijn product heeft.
8
Ricus
15-08-2019

Sterke punten:

Prima afhandeling van de bestelling
10
Milou ter Horst
15-08-2019

Sterke punten:

Deskundig team. Heel bruikbare en klant vriendelijke bestel mogelijkheden online. Super blij mee.
10
Sieger
14-08-2019

Sterke punten:

snelle levertijd
10
Ronald
14-08-2019

Sterke punten:

Goede website, goede informatie rondom levering.
10
Arnaud Huisman
12-08-2019

Sterke punten:

Ook telefonisch goed en met veel kennis geholpen
10
Annita Hoekstra
12-08-2019

Sterke punten:

Snelle levering, goed verzorgd!
8
Jill Voysey
11-08-2019

Sterke punten:

Leuke site met goed en duidelijk advies.
8
Cor
11-08-2019

Sterke punten:

Leuke website en goede informatie. Alles keurig ontvangen . Ik had nog wel een email gestuurd met een reactie over iets, ik vond het wel jammer dat ik daar niets op gehoord heb. Maar alles verder prima
10
Jan
09-08-2019

Sterke punten:

Uitgebreide info, vlotte bestelling.
8
Heleen
07-08-2019

Sterke punten:

Gewoon in orde. Goede informatie via de mail.
10
MarcelMe
04-08-2019

Sterke punten:

Goede website informatie over de zaden, makkelijk te bestellen en in paar dagen in huis.
10
Karin
01-08-2019

Sterke punten:

Handige website, goede betaal mogelijkheden. Prachtig assortiment
10
Liekel Boer
30-07-2019

Sterke punten:

Fijne mensen. Mooi assortiment. Vakkundig advies.
10
Bert-Jan okma
27-07-2019

Sterke punten:

Goede zaden en krijg ze altijd lekker snel toegestuurd!
10
Pm blikman- nadorp
26-07-2019

Sterke punten:

Goed en uitstekend tevreden
10
A.holzmann
25-07-2019

Sterke punten:

Om vaker een bestelling te plaatsen,netjes en snel .
10
joep rooijmans
23-07-2019

Sterke punten:

Bestelling in 2 dagen bezorgd terwijl aangegeven was dat het tot 8 dagen zou kunnen duren.
10
Rein Rovers
22-07-2019

Sterke punten:

Producten worden snel geleverd, en zijn goed verpakt. Heel tevreden, ook met de uitleg op de site.
10
Wim
21-07-2019

Sterke punten:

Snelle levering. Of het werkt zien we volgend jaar!
10
Jeroen van der Mark
18-07-2019

Sterke punten:

Prachtig verzorgd pakketje gekregen met de bestelde zaken. Niets op aan te merken!! Ga zo door!!
10
O van Tergouw
17-07-2019

Sterke punten:

Makkelijk gevonden, mijn producten zijn geen standaard kruiden dus erg blij ze allebei bij een dezelfde online winkel te vinden, snelle levering.
8
Alexander M.
16-07-2019

Sterke punten:

Duidelijk en betrouwbaar, jammer dat de levertijd niet helemaal 100% duidelijk is.
10
monique Hahné
15-07-2019

Sterke punten:

Binnen 3 dagen de bestelde producten al in huis! Helemaal blij!!
10
paul van kan
10-07-2019

Sterke punten:

fijne , goed werkende, informatieve website en ook nog eens mooi ! bestellen gaat soepel
10
De Biezentuin
09-07-2019

Sterke punten:

De enige winkel waar het kruid wat ik zocht te koop werd aangeboden met een uitstekende, snelle service.
10
Marte
04-07-2019

Sterke punten:

Afspraak is afspraak 👍🏼
8
nico
02-07-2019

Sterke punten:

vlotte persoonlijke reactie op vragen en een goed assortiment
8
jessica
29-06-2019

Sterke punten:

Bestellen ging makkelijk. Maar ik zou eigenlijk pas een beoordeling willen geven als ik mijn bestelling ook binnen had. Omdat dit volgens de website ongeveer 4 dagen duurt zou je deze uitnodiging voor een beoordeling dus pas na een dag of 5 moeten versturen, tip; stuur deze uitnodigingen wat later, dan hebben klanten alles ontvangen en kunnen dan een beoordeling geven over het hele proces.
10
Joke
25-06-2019

Sterke punten:

Levering zoals aangegeven. Goed gecommuniceerd.
10
Akki
22-06-2019

Sterke punten:

Veel informatie van hoge kwaliteit, goed vindbaar en makkelijk bestellen
10
Jeannette
21-06-2019

Sterke punten:

Goede service na telefonische vraag en snelle levering. Zaden zijn zeer goed verpakt.
10
Roelof Nuberg
17-06-2019

Sterke punten:

Snel en probleemloos bezorgd en het product voldoet aan de verwachtingen
10
Ad
16-06-2019

Sterke punten:

Snel en goede communicatie
10
Ria
13-06-2019

Sterke punten:

Ruime keuze uit zaden van wilde bloemen en planten. Alles voor de bijtjes en vlinders. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. Ik werd ook telkens via de mail op de hoogte gehouden over de levering. Een keurig en correct bedrijf!
8
Frank
12-06-2019

Sterke punten:

Goede uitleg op site, snelle levering ( maandagavond besteld, woensdag in huis!)
10
hanna van der linden
12-06-2019

Sterke punten:

prima zaad! de tuinman las niet over de zaaimethode, klaagde dat hij maar genoeg zaad had voor 3 vierk.meter.ik kocht 4 zakjes zaad, genoeg voor 100 vierk m. het ziet er heel raar uit, kaal én vol... volgend jaar beter.
10
Ruud van den Heuvel
07-06-2019

Sterke punten:

Alles zoals beloofd / voorspeld op de site bij het bestellen.
10
Alfred
06-06-2019

Sterke punten:

Vooraf telefonisch advies gekregen voor de dosering en de zaadkeuze.
10
Ruud Fokkens
06-06-2019

Sterke punten:

Duidelijke informatie en correct snelle levering.
10
Rebecca
04-06-2019

Sterke punten:

Ik ben zeer tevreden, mooie bloemenmengsels, mijn bestelling was snel geleverd.
10
Hans
04-06-2019

Sterke punten:

Goede afhandeling van een geannuleerde order
10
Diderick Woltering
01-06-2019

Sterke punten:

Besteld wat geleverd is, en snel
4
W. Koning
31-05-2019

Sterke punten:

Pakket wordt niet bezorgd op de aangegeven datum(29 mei jl.)
6
Marianne
30-05-2019

Sterke punten:

De website geeft mij niet voldoende informatie.
10
Yvonne
30-05-2019

Sterke punten:

Snel en netjes verpakt
10
Tan, Giok Bwee
28-05-2019

Sterke punten:

Goede beschrijving van de toepassing en het milieu waar de planten het beste groeien.
10
Peter
28-05-2019

Sterke punten:

Uitgebreidde beschrijving en keuzehulp. Snelle levering.
10
D
27-05-2019

Sterke punten:

Goed
10
Frans van der Aa
24-05-2019

Sterke punten:

Snelle levering goed verpakt en mooi zaad.
10
Ilona
24-05-2019

Sterke punten:

gewoon zoals beloofd snel en keurig bezorgd.
10
Luna
21-05-2019

Sterke punten:

Goede kwaliteit zaad, nodig voor de natuur! Prima website, snelle levering, fijne handleidingen en info hoe te kweken en te onderhouden.
10
Wobby
20-05-2019

Sterke punten:

Om vijf mailtjes te krijgen over een bestelling vind ik erg overdreven.
10
Haukje
18-05-2019

Sterke punten:

Ik had advies gevraagd en kreeg heel uitgebreid advies! Ze vroeg zelfs even foto’s te mailen om de situatie te kunnen beoordelen. Erg blij mee!
10
jip wanders
10-05-2019

Sterke punten:

Heel vlot en goed verpakt vraag me alleen af wat is een koude behandeling? moeten de zaadjes 2 tot 5 weken in de koelkast?
10
K. Boshuis
08-05-2019

Sterke punten:

Makkelijke website en snelle levering. Goede prijzen
10
van dorst
07-05-2019

Sterke punten:

snelle, adequate afhandeling van mijn bestelling
8
Anjo
06-05-2019

Sterke punten:

ik zocht naar bepaalde zaden, maar het was nog wel even zoeken eer ik die gevonden had. Ik vind de website niet heel erg uitgebreid en wat moeilijker te doorzoeken. Maar uiteindelijk heb ik toch dat gevonden wat ik hebben wou en nergens had kunnen vinden. Wordt vast en zeker in de toekomst steeds mooier en uitgebreider.
10
Marjanne Peters
05-05-2019

Sterke punten:

Geheel volgens plan.
10
Eric van Veen
05-05-2019

Sterke punten:

Prima.
10
Zoya Gourmeva
03-05-2019

Sterke punten:

Snel en goed ingepakt geleverd.
4
Jacq van der Pas
03-05-2019

Sterke punten:

Geachte mevr. /mhr., Zoals het mij is overkomen: 1. Het is me niet gelukt om te bestellen wat ik nog meer had willen bestellen. Hoeveelheden kleiner dan 100 gram kunnen niet besteld worden, terwijl zakjes van 25 gram worden aangeboden. 2. De koppeling tussen het gevraagde en het winkelwagentje is bij mij toevallig ontstaan. 3. De betaling is voor mij zeer ingewikkeld: U vraagt een manier van betalen die voor mij onbekend was. De gevraagde methode heeft met allerlei onderbrekingen en opmerkingen dat de betaling nog niet was gelukt, meer dan 3 uur geduurd. 4. In de tussentijd heb ik zelf bij "toeval" een andere manier gevonden om te betalen. Ook dan is het bedrag ad. €109.-van mijn rekening afgeschreven. Misschien is dit bedrag ergens blijven "hangen" tussen mijn bank en uw rekening. 5. Mocht u zich mijn opmerkingen aantrekken en mij willen benaderen, dan verzoek ik U dat telefonisch te doen op maandagmorgen of donderdagmorgen. Mijn telefoonnummer is 06-2002 33 74 Liever zie ik dat u pogingen doet het bedrag dat door mij teveel is betaald, opspoort. Met vriendelijke groeten, Jacq van der Pas 06-2002 33 74 [email protected]
10
Bert
30-04-2019

Sterke punten:

Goede website, snelle levering.