Veelgestelde vragen
vlinder flower
Veelgestelde vragen

Zaden Bestellen & Betalen

Bestellingen worden doorgaans per post of pakketdienst verzonden. Dit is erg makkelijk. Bent u niet thuis op het moment van bezorging, dan kunt u het pakket afhalen bij een lokaal afhaalpunt.

Wij verzenden de zaden meerdere malen per week. Indien de producten voorradig zijn, ga dan uit van een levertijd van 4-6 werkdagen, maar in de praktijk gaat de levering vaak sneller. 

Bestellingen worden doorgaans per post of pakketdienst verzonden.

Bij leveringen binnen Nederland worden bij bestelling onder € 75,00 (incl. BTW) verzend- en administratiekosten van € 5,00 (incl. BTW) berekend.

Bij leveringen naar België worden bij bestelling onder € 75,00 (incl. BTW) verzend- en administratiekosten van € 10,00 (incl. BTW) berekend.

Verzending naar andere landen op aanvraag.

De verzending vindt plaats, tenzij anders overeengekomen, op de wijze die ons als beste bekend is.

Verzending voor rekening en risico van de afnemer, tenzij anders overeengekomen.

Particuliere klant kunnen bestellen en betalen via de webshop. U kunt kiezen voor IDEAL-betalen, creditcard, of doormiddel van vooruitbetalen. 

Gemeentes of (groen)bedrijven kunnen hun bestelling ook doorgeven per email of telefoon. Voor de betaling ontvangt u als gemeente of (groen)bedrijf een factuur van ons.

Als particulier kunt de zaden via onze webshop bestellen. U maakt eenvoudig een keuze door de gewenste soorten en aantallen in te voeren. Vervolgens kunt u inloggen door uw gegevens in te voeren. Voor betalen kunt u als particuliere klant kiezen voor IDEAL-betalen, of doormiddel van vooruitbetalen. 

Bent u een gemeente of (groen)bedrijf, dan kunt u grote bestellingen ook doorgeven per email of telefoon. Voor de betaling ontvangt u als gemeente of (groen)bedrijf een factuur van ons.

Download hier onze Algemene voorwaarden

Wij verzenden de zaden meerdere malen per week. Indien de producten voorradig zijn, ga dan uit van een levertijd van 4-6 werkdagen, maar in de praktijk gaat de levering vaak sneller.