Planten en Stinzenbollen
vlinder flower
Planten en Stinzenbollen

Naast zaden kunnen we nu ook planten leveren

 

Onlangs hebben we wilde plantenkwekerij De Heliant overgenomen, hierdoor kunnen we nu ook plantmateriaal van inheemse wilde planten leveren. 

Bij de aanleg van bloemenweides kan de combinatie van plantmateriaal én zadenmengsels juist tot een extra bloemrijk resultaat leiden. Bijvoorbeeld in situaties waar een snel resultaat van belang is. Ook kunnen we met de toepassing van plantmateriaal soorten die moeilijk uit zaad te kweken zijn toevoegen aan de bloemenweide. 

Maar ook voor de natuurrijke tuin is planten soms handiger dan zaaien. 

 

Kijk voor meer informatie op de  website van De Heliant. 


Nu naast zaden ook planten!    Onlangs hebben we Wilde plantenkwekerij De Heliant overgenomen, hierdoor kunnen we nu ook plantmateriaal van inheemse wilde planten leveren.   Bij de aanleg van bloemenweides kan de combinatie van plantmateriaal én zadenmengsels juist tot een extra bloemrijk resultaat leiden. Bijvoorbeeld in situaties waar een snel resultaat van belang is. Ook kunnen we met de toepassing van plantmateriaal soorten die moeilijk uit zaad te kweken zijn toevoegen aan de bloemenweide.   Maar ook voor de natuurrijke tuin is planten soms handiger dan zaaien.