Werken bij Cruydt-Hoeck
vlinder flower
Werken bij Cruydt-Hoeck

Wij zoeken jou! 

 

Maak jij je zorgen over de biodiversiteit en wil jij daar écht iets aan doen?

Deel jij onze passie voor wilde planten, natuur en ecologie?

Ben je vindingrijk, oplossingsgericht, een harde werker en wil je samen met ons je schouders eronder zetten om de wereld in bloei te zetten?

Bekijk dan snel onze vacatures!  

In de afgelopen jaren is de vraag naar inheemse wilde planten en zaden sterk toegenomen. Daarom willen wij ons team versterken met nieuw talent om de teelt van zaden en planten te vergroten en te verbeteren. Omdat we het heel belangrijk vinden dat we de juiste personen vinden die precies passen bij de taak en bij ons bedrijf zoeken net zolang door totdat we jou gevonden hebben. 


Opperhoofd zaadverwerking (circa 32-38u/wk)


Je hebt de dagelijkse leiding over de zaadverwerking. Samen met collega’s steek je de handen uit de mouwen en zorg je voor het drogen, dorsen, schonen, administreren en verder verwerken van de geoogste wildeplantenzaden die we bij Cruydt-Hoeck en bij onze teeltpartners kweken. Je bent oplossingsgericht en kunt de afdeling goed organiseren en door ontwikkelen.

Lees hier de uitgebreide vacaturetekstStagiaires

Regelmatig hebben we ruimte voor stagiaires. Zowel voor studenten van praktische opleidingen in de zaden en plantenteelt als ook voor studenten van het hbo of van de universiteit die een onderzoeksvraag hebben. Stuur gerust een open sollicitatie!

 

Impressie zaden en plantenteelt bij Cruydt-Hoeck