Werken bij Cruydt-Hoeck
vlinder flower
Werken bij Cruydt-Hoeck

Wij zoeken jou! 

 

Maak jij je zorgen over de biodiversiteit en wil jij daar écht iets aan doen?

Deel jij onze passie voor wilde planten, natuur en ecologie?

Ben je vindingrijk, oplossingsgericht, een harde werker en wil je samen met ons je schouders eronder zetten om de wereld in bloei te zetten?

Bekijk dan snel onze vacatures!  

In de afgelopen jaren is de vraag naar inheemse wilde planten en zaden sterk toegenomen. Daarom willen wij ons team versterken met nieuw talent om de teelt van zaden en planten te vergroten en te verbeteren. Omdat we het heel belangrijk vinden dat we de juiste personen vinden die precies passen bij de taak en bij ons bedrijf zoeken net zolang door totdat we jou gevonden hebben. 


Kartrekker wilde plantenkwekerij  (circa 32-38u/wk)


Je hebt de dagelijkse leiding over de plantenkwekerij. Op de kwekerij steek je samen met collega’s de handen uit de mouwen en zorg je voor de opkweek van inheemse wilde planten in pluggen, perskluiten en in potjes ten behoeve van onze vollegrond zadenteelt en voor directe verkoop via onze webshops. Je organiseert en verzorgt de postverzending van planten. Je bent oplossingsgericht en kunt de afdeling organiseren en door ontwikkelen.

Lees hier de uitgebreide vacaturetekst

 

Management-assistent (circa 32-38u/wk)


Als persoonlijk assistent/management-assistent heb jij er veel plezier in Jasper Helmantel (eigenaar van Cruydt-Hoeck) te ondersteunen. Denk aan het beheer van email en agenda, correspondentie opstellen en versturen, verzorging van vergaderstukken, notuleren, opstellen prioriteitenlijsten, signaalfunctie op voortgang actiepunten en sluisfunctie telefoon en inloop. Naast ondersteunende werkzaamheden voor Jasper verricht je ook taken voor andere managementleden. Kortom, binnen dit sterk groeiende bedrijf ben jij een belangrijke schakel tussen directie en het Cruydt-Hoeckteam/buitenwereld. Jij bent een warm en hartelijk mens, daadkrachtig, organisatorisch sterk en je kan uitstekend prioriteiten stellen.

Lees hier de uitgebreide vacaturetekst

 

Opperhoofd zaadverwerking (circa 32-38u/wk)


Je hebt de dagelijkse leiding over de zaadverwerking. Samen met collega’s steek je de handen uit de mouwen en zorg je voor het drogen, dorsen, schonen, administreren en verder verwerken van de geoogste wildeplantenzaden die we bij Cruydt-Hoeck en bij onze teeltpartners kweken. Je bent oplossingsgericht en kunt de afdeling goed organiseren en door ontwikkelen.

Lees hier de uitgebreide vacaturetekst

 

Aanvoerder Tuinbouwmatige teelten & collectiebeheer (circa 32-38u/wk)


Je hebt de dagelijkse leiding over de tuinbouwmatige teelten en collectiebeheer. Samen met collega’s steek je de handen uit de mouwen en zorg je voor de teelt, oogst en administratie van de zadenteelt en het beheer van de plantencollectie. Focus ligt op teelten tussen circa 1 en 300m2 per soort. Je bent een kweker/tuinder en plantenliefhebber. Je bent praktisch, oplossingsgericht en je kunt de afdeling goed organiseren en door ontwikkelen.
 
Lees hier de uitgebreide vacaturetekst
 

 Aanvoerder Akkerbouwmatige zadenteelten (circa 32-38u/wk)


Je doet uitvoerende akker- en tuinbouwmatige werkzaamheden en wordt voorbereid om stap voor stap de kar te gaan trekken van (een deel van) onze afdeling akkerbouwmatige zadenteelt. Samen met je collega’s zorg je voor de teelt en oogst van zaden en collectiebeheer. De focus ligt op op teelten tussen circa 300m2 en 5.000m2 per soort. Je bent een tuinder/akkerbouwer en plantenliefhebber en hebt verstand van akkerbouwmatige mechanisatie. Je bent oplossingsgericht en kunt de afdeling door ontwikkelen.

Lees hier de uitgebreide vacaturetekst

 Stagiaires

Regelmatig hebben we ruimte voor stagiaires. Zowel voor studenten van praktische opleidingen in de zaden en plantenteelt als ook voor studenten van het hbo of van de universiteit die een onderzoeksvraag hebben. Stuur gerust een open sollicitatie!

 

Impressie zaden en plantenteelt bij Cruydt-Hoeck