Alles voor je (natuurrijke) tuin


Vind inspiratie en handige adviezen voor een natuurrijke tuin vol leven. Ga jij voor een wildebloemenweide? Of heb je liever een border met inheemse planten? We helpen je graag! In onze webshop vind je een passend bloemenweidemengsel en plantensoorten voor jouw grondsoort en locatie. Te bestellen als zadenmengsels, losse zaden of als planten. Met een beetje geduld kun je straks genieten van bloeiende wilde bloemen en bijbehorende wilde bijen, vlinders en vogels! 

Bloemenweidemengsels

Een bloemenweide leg je al aan vanaf 15 m².

Ontdek hier

Inheemse planten en zaden

In de schaduwtuin, in de zon of aan de oever van een vijver.

Ontdek hier

Stinzenbollen 

Verwilderingsbollen voor kleur en voedsel voor vroeg vliegende bestuivers.

Ontdek hier

Inheemse bloemen in je pluktuin

Pluk je graag bloemen uit je eigen tuin voor op een vaas? Inheemse planten zijn heel geschikt om te plukken. We hebben de fijnste soorten voor je op een rij gezet

Lees meer


Meer leven in je tuin

Hoe breng je meer leven in je tuin? Hoe meer verschillende natuurlijke elementen en groeiomstandigheden, hoe meer leven je mogelijk maakt.

Lees meer


Vind alles terug in onze catalogus, inclusief handleiding en handige tips


In onze Handleiding & catalogus 2022 vind je ons assortiment inheemse wilde bloemenzaden en mengsels, tips en alle informatie die je nodig hebt om van jouw bloemenweide een succes te maken.


PDF downloaden 

Onze droom is meer biodiversiteit creëren met bloemrijke vegetaties voor plant, dier en mens

Biodiversiteitsherstel werkt! Steeds weer zien we dat als we planten terugbrengen, dieren vanzelf volgen. Het is opwindend, inspirerend en motiverend om zo steeds meer bij te dragen aan biodiversiteitsherstel.

Tegelijk kunnen we niet zomaar alles overal zaaien en planten. De juiste planten op de juiste plaats, met daaraan gekoppeld het juiste beheer. Dit is essentieel voor ecologisch herstel, in plaats van onbedoelde schade aan te brengen aan onze natuurlijke populaties.


Jojanneke Bijkerk & Jasper Helmantel

Lees meer over ons ›

Samen komen we verder!

We willen bijdragen aan het vergroten van de biodiversiteit en het ecologisch herstel in Nederland. Maar dit kunnen we alleen in samenwerking met anderen. Daarom werken we continue samen met partners om natuurlijke bloemenweides te verwezenlijken.

Lees meer over partners ›