Werken bij Cruydt-Hoeck
vlinder flower
Werken bij Cruydt-Hoeck

Onze vacatures!

Cruydt-Hoeck heeft de droom meer biodiversiteit te creëren met bloemrijke vegetaties voor plant, dier en mens. Cruydt-Hoeck is kweker en leverancier van inheemse wildeplantenzaden en ecologisch passende bloemenweidemengsels. Met gedegen praktisch en ecologisch advies helpt Cruydt-Hoeck gemeenten, (groen)bedrijven, plannenmakers en particulieren met het creëren van succesvolle bloemenweides.
Wil jij ons helpen de wereld in bloei te zetten?

Chef Zadenteelt volle grond (38 uur/week)

Ben jij een echte vollegrondsteler en word jij helemaal blij van werken met mensen, planten en met specialistische machines? Maak jij je zorgen over de biodiversiteit en wil jij daar echt iets aan doen? Lees hier onze vacature.

Plantenkweker (38 uur/week)

Ben jij een echte plantenkweker en word jij helemaal blij van werken met (wilde) planten? Maak jij je zorgen over de biodiversiteit en wil jij daar echt iets aan doen? Lees hier onze vacature. 

Stagiaires

Regelmatig hebben we ruimte voor stagiaires. Zowel voor studenten van praktische opleidingen in de zaden en plantenteelt als ook voor studenten van het hbo of van de universiteit die een onderzoeksvraag hebben. Stuur gerust een stage aanvraag naar [email protected].

Open sollicitaties

Hebben we niet de vacature die je zoekt, maar zou je wel graag bij Cruydt-Hoeck werken? Een open sollicitatie sturen kan altijd! Stuur je cv en motivatie naar [email protected]

Impressie zaden en plantenteelt bij Cruydt-Hoeck