of zoek met behulp van filters
Filter

Een cadeau voor de echte tuinliefhebber

Wat geef je een tuinliefhebber? Inheemse en wilde zaden om zelf op te kweken! Mooie soorten die het goed doen in de tuin én ook nog eens heel geliefd zijn bij wilde bijen, vlinders en andere insecten. Zo geef je niet alleen de hobbytuinier een mooi cadeau, maar is het ook een cadeautje voor biodiversiteit. 

Zelf opkweken

In een zadenpakket zitten vijf luxe zakjes inheemse en wilde zaden voor meer biodiversiteit. Met de zaden kweek je éénjarige, tweejarige of meerjarige planten voor in de border, een pluktuin of in een bloempot. Je kunt de meerjarige soorten opkweken in potjes. De éénjarige soorten kweek je ter plaatse. 

Leuk om te geven en te krijgen

Het perfecte cadeau voor Moederdag, Vaderdag, een verjaardag of om iemand te bedanken. Een opa of oma met groene vingers? Met een zadenpakket met wilde en inheemse zaden van Cruydt-Hoeck geef je méér dan een cadeau. 
Zeepkruid met citroenvlinder

Vind alles terug in onze catalogus, inclusief handleiding en handige tips


In onze Handleiding & catalogus 2022 vind je ons assortiment inheemse wilde bloemenzaden en mengsels, tips en alle informatie die je nodig hebt om van jouw bloemenweide een succes te maken.


PDF downloaden Bestellen

Onze droom is meer biodiversiteit creëren met bloemrijke vegetaties voor plant, dier en mens

Biodiversiteitsherstel werkt! Steeds weer zien we dat als we planten terugbrengen, dieren vanzelf volgen. Het is opwindend, inspirerend en motiverend om zo steeds meer bij te dragen aan biodiversiteitsherstel.

Tegelijk kunnen we niet zomaar alles overal zaaien en planten. De juiste planten op de juiste plaats, met daaraan gekoppeld het juiste beheer. Dit is essentieel voor ecologisch herstel, in plaats van onbedoelde schade aan te brengen aan onze natuurlijke populaties.


Jojanneke Bijkerk & Jasper Helmantel

Lees meer over ons ›