Open dag
vlinder flower
Open dag

OPEN DAG CRUYDT-HOECK: Zaterdag 6 juni 2020, 10-17.00u AFGELAST

Bezoek onze open dag! AFGELAST

 

Wegens Corona dit jaar tot onze grote spijt geen Open Dag. We hadden jullie zo graag rond geleid om jullie over onze passie: het kweken van wildeplanten en zaden te vertellen. Maar het is niet anders.

Op zaterdag 5 juni 2021 hopen we jullie opnieuw te kunnen ontvangen.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan voor onze NIEUWSBRIEF. In de nieuwsbrief en ook op de sociale media zullen we de komende tijd extra berichten over onze activiteiten plaatsen om jullie toch mee te kunnen laten genieten van ons mooie bedrijf. 

Altijd al wil weten hoe wij onze wilde bloemen zaden telen? Bezoek dan onze open dag op zaterdag 6 juni 2020. Op deze zaterdag zijn er diverse rondleidingen over onze kwekerij.  Tijdens de rondleidingen geven wij je inzicht in ons teeltproces. Hoe worden wilde bloemenzaden geteeld. Tijdens de rondleiding ga je over onze akkers, bezoek je de zaadschonerij en mag je zelf even kijken in de 'zaadkluis'. 

 

Naast rondleidingen kun je ook de mooie tuin rondom het Cruydt-Huis bezoeken met diverse mooie bloemenweides in bloei! 

Al onze bloemenweide adviseurs aanwezig om je te adviseren en tevens kun je op deze dag onze losse zaden of bloemenweide mengsels kopen. Ook verkopen wij wilde planten in pot voor een snel bloeiend resultaat! 

Op de open dag van Cruydt-Hoeck hebben we ook een gezellige markt. Leuke kraampjes met aanverwante producten gelinkt aan Cruydt-Hoeck. 

Kortom een super gezellige, leerzame dag voor jong en oud.

Later dit jaar volgt het exacte programma op deze pagina.

We hopen dat je vast en plekje voor ons reserveert in je agenda op 6 juni!